8800 Carbon Arte, noua expresie a luxului de la Nokia

Producatorul finlandez de terminale mobile, Nokia, a anuntat lansarea unui nou terminal din seria Arte: Nokia 8800 Carbon Arte. Acesta reprezinta o imbinare a stilului si a rafinamentului fara a folosi, precum modelele precedente, safire sau diamante. Noul Nokia 8800 Carbon Arte este realizat din elemente de carbon, titan, fibra de sticla si otel inoxidabil care dau nastere unui produs premium. Toate aceste elemnte sunt imbinate cu atentie oferind o demosntratie a bunului gust. Terminalul dispu

Producatorul finlandez de terminale mobile, Nokia, a anuntat lansarea unui nou terminal din seria Arte: Nokia 8800 Carbon Arte. Acesta reprezinta o imbinare a stilului si a rafinamentului fara a folosi, precum modelele precedente, safire sau diamante.

Noul Nokia 8800 Carbon Arte este realizat din elemente de carbon, titan, fibra de sticla si otel inoxidabil care dau nastere unui produs premium. Toate aceste elemnte sunt imbinate cu atentie oferind o demosntratie a bunului gust. Terminalul dispune si de o suprafata antiamprente care face ca Nokia 8800 sa straluceasca fara incetare.

Carbon Arteeste disponibil cu suport pentru conectivitate 3G si o camera de 3,2 megapixeli plus o memorie de 4 GB, mai mult decat vechile modele din seria Arte. Terminalul destinat utilizatorilor cu dare de mana vine si cu un ecran OLED rezistent la zgarieturi.

Pe langa toate acestea terminalul de lux de la Nokia vine si o serie de accesorii printre care se numara un Bluetooth, o carcasa din piele si un suport elegant pentru birou.

Nokia 8800 Carbon Arte va fi disponibil pe piata incepand din al treilea trimestru al anului in curs si va avea un pret de 1.100 de euro fara taxe.

Sursa: Nokia