Lavinia Pârvu spune tot despre un posibil divorț de Ștefan Bănică Jr: Mă distrează astfel de lucruri

După ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la un posibil divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr., soția artistului a decis să infirme aceste speculații. Lavinia Pârva a declarat pentru impact.ro că nu există niciun divorț între ei, subliniind că totul este bine.

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că majoritatea timpului i-l dedică fiului lor, Alexandru. Lavinia Pârva a mai spus că și-au dorit să își crească singuri copilul, motiv pentru care nu au apelat la ajutorul unei bone. Vedeta a continuat prin a preciza că mama sa a ajutat-o cu creșterea celui mic, însă aceasta nu poate sta tot timpul cu ei deoarece merge la Timișoara.

”Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a declarat Lavinia Pârva.

Reacție dură după ce a fost surprinsă fără verighetă

În urmă cu un an, Lavinia Pârva a fost surprinsă în oraș nepurând verigheta, moment în care au început zvonurile cu privire la un divorț de Ștefan Bănică Jr. La vremea respectivă Lavinia Pârva s-a înfuriat teribil și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care spune că nu a purtat verigheta pentru o perioadă mai lungă de timp și că nu este nimic nou în acest fapt.

Potrivit Laviniei Pârvu, verigheta este un simbol pe care o poartă uneori, subliniind că ceea ce este cu adevărat important este ca în familie să fie armonie.

”(…) Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa”, spunea Lavinia Pârvu la momentul respectiv.