Doliu în lumea filmului după ce actorul Jordi Rebellón s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani. El devenit renumit în Spania pentru rolul său din serialul de televiziune Hospital Central. În ceea ce privește cauza morții, acesta a suferit un accident vascular cerebral din care nu s-a mai putut recupera.

Trebuie menționat fatpul că, într-o postare pe pagina sa de Instagram, actorul își anunța urmăritorii că s-a vaccinat complet cu serul AstraZeneca. Acesta ar fi primit prima doză pe 02/04/2021 și a doua doză pe 15/06/2021.

Totodată, în postarea unde își prezenta istoricul de vaccinare anticovid, actorul spera că finalul pandemiei va veni în curând. „Ei bine …. iată-ne aici. Să sperăm că acesta este sfârșitul acestui dezastru”, scria acesta.

Jordi Rebellón s-a născut la Barcelona a avut o carieră vastă nu doar în televiziune, ci și în cinematografie și teatru. În anul 2020, acesta a finalizat un an și jumătate de turneu teatral cu Concha Velasco cu El funeral, dar din păcate pandemia a forțat spectacolul să coboare cortina, așa că s-a întors în televiziune în urmă cu un an.

Doliu în lumea filmului. A murit actorul Jordi Rebellón

El a jucat în opt filme, 19 seriale de televiziune și 17 piese de teatru, precum și la mai multe scurtmetraje. A avut studii în domeniul actoriei, la Escuela de Actores de Barcelona și Musical America la Estudios Isadora și totodată a urmat cursuri de canto și voce la Asociația Actorilor Profesioniști din Catalonia și de analiză scenică și actorie la Institutul de Teatru P. Plaella.

În anul 2015, celebrul actor a publicat primul său roman, Yo quise ser Supermán (Suma de Letras), un text plin de umor cu o notă de critică socială care a servit drept omagiu tatălui său.

Tragicul anunț al morții sale a fost făcut de Uniunea Actorilor și Actrițelor  pe rețelele de socializare, care a transmis condoleanțe familiei, dar și colegilor pentru pierderea suferită.

„Astăzi ne luăm rămas bun cu mare tristețe de la iubitul nostru partener Jordi Rebellón. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor săi de profesie. Odihnească-se în pace “, a subliniat Uniunea Actorilor și Actrițelor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, unde vestea dispariției a provocat emoții în rândul fanilor.