Din fericire sau din păcate, a-ți înșela partenerul sau partenera este de acum ceva mai ușor. Ashley Madison, un site web de întâlniri care conectează persoanele deja aflate într-o relație, a lansat săptămâna aceasta o nouă aplicație pentru telefoanele mobile, transmite CNBC.
În timp ce Ashley Madison are o aplicație tradițională care are aceleași caracteristici și funcții ca și site-ul, noua aplicație oferă câteva funcții care ajută la păstrarea discreției asupra aventurilor amoroase.
Ashley Madison vine în plus cu un cod PIN cu care se deblochează aplicația și cu o linie telefonică dedicată complet echipată cu un număr privat pentru mesaje text și convorbiri telefonice.
Când o persoană sună la numărul disponibil (privat), va suna aplicația, deci nimeni nu va știi vreodată numărul real al utilizatorului sunat. Utilizatorul va putea șterge numărul de fiecare dată și nu va mai fi găsit vreodată de acel număr particular.
Aplicația este disponibilă pe dispozitivele cu iOS (iPhones) și Android. Aplicația are de asemenea un “buton de panică”, care poate fi folosit pentru delogarea de pe website de la distanță, de pe orice computer. Când butonul este apăsat, site-ul Ashley Madison se închide și se schimbă cu un alt site web local, “prietenos familiei”.