Conferinta organizata de TotalSoft pentru utilizatorii Charisma Enterprise si Charisma HR s-a desfasurat pe 21 noiembrie la Hotel Marriot, in prezenta a 200 de participanti, si a avut ca scop principal prezentarea noilor facilitati ale aplicatiei precum si a noilor module, informeaza un comunicat TotalSoft.

“Charisma Enterprise este deja un produs regional ceea ce eu cred ca denota maturitatea lui. Investitia continua pe care noi o facem prin dezvoltarea unor module noi si prin adaptarea permanenta la mediul de afaceri, garanteaza eficienta sistemului in orice situatie si in orice domeniu.”, a declarat Liviu Dragan, director general al TotalSoft. 

Printre noile facilitati prezentate in cadrul acestei editii s-au numarat matricea de planificare utilizata in toate activitatile de planificare, dezvoltarea site-urilor pentru lucrul la distanta in activitatea de creditare, contabilitatea pe contracte si proiecte, cost mediu ponderat global aplicat in productie sau mecanismul de calcul pret-oferta.  

Noile module operationale sunt destinate managementului flotelor, gestionarii activitatilor dintr-un depozit (Warehouse Management), managementului capitalului uman (Human Capital Management), analizelor de business (Charisma Analyzer) sau serviciilor financiare (Wholesale, Loan, Personal Credit). 

Compania Microsoft Romania a fost invitat de onoare al evenimentului, TotalSoft devenind, de la sfarsitul anului trecut, Microsoft Certified Gold Partner.  

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006