Ştie când să cumpere, dar şi când e bine să vândă. Fără îndoială, Radu Tudorache jr. se pricepe să facă bani! În plus, poate fi considerat un adevărat business angel.

Este unul dintre puţinii businessmani români pentru care antreprenoriatul este o tradiţie. Străbunicul său, acum aproape 100 de ani, era un cunoscut producător de căruţe şi deţinea mai multe mori în Bărăgan. A venit însă naţionalizarea, iar de afaceri s-a ales praful. Însă, imediat după Revoluţia din 1989, Radu Tudorache sr. a reînnodat tradiţia familiei prin deschiderea primei farmacii Remedio în Bucureşti. Afacerea s-a dovedit, încă de la început, a fi de mare succes. Aşa că, firesc, au urmat extinderi, achiziţii şi noi start-up-uri. Prin urmare, Radu Tudorache jr., împreună cu fratele său, Rareş, au ajuns să conducă nu mai puţin de 70 de businessuri. Însă, acum doi ani, după o atentă analiză, cei doi au optat pentru o schimbare de strategie. Au restructurat holdingul şi au rămas „doar“ cu 15 afaceri. Mai multe despre filosofia de business a lui Radu Tudorache aflaţi duminică, la Capital TV.

SUBIECTELE EMISIUNII:

FABRICA DE BANI
E dificil să faci bani din cultură! Mai ales în plină criză financiară. Cu toate acestea, proprietarii lanţului de librării Cărtureşti au găsit reţeta unui business profitabil.

Sub acest brand, ei au dezvoltat un concept de magazin cultural. Cărţi, muzică, ceai, dar şi organizarea unor evenimente. Acestea sunt principalele ingrediente care îi atrag pe toţi cei care trec pragul unei librării Cărtureşti.

TRENDURI
Dana Săvuică şi-a amenajat casa în stil asiatic: a folosit lemnul natural şi moale, cum este ratanul şi bambusul, culori calde, dar şi multe accesorii adunate de prin Pakistan si Egipt. Astfel, a obţinut un spaţiu primitor, care parcă te îmbie la relaxare. Cum arată o casă decorată cu mult bun-gust, vedeţi la „Trenduri“.

CLASAMENTE ŞI OPINII
Sunt cei mai buni. Sunt cunoscuţi în toată lumea. Sunt adevărate fabrici de făcut bani. Vorbim desigur de cele mai influente celebrităţi. Pe primele locuri găsim vedete din mass-media, sport, muzică şi film.

Ce criterii sunt luate în calcul atunci când este alcătuit un astfel de clasament? Câţi bani se pot câştiga de pe urma celebrităţii? Care sunt avantajele, dar şi dezavantajele, unei intense mediatizări?

La toate aceste întrebări aflaţi răspunsul duminică, de la ora 12.00, la Capital TV. Singura emisiune care te face mai bogat!