Grupul AAA Auto a anuntat ca a incheiat un contract cu PricewaterhouseCoopers, prin care consilierul financiar va ajuta compania ceha sa intre pe piata din Rusia

PricewaterhouseCoopers va ajuta AAA Auto sa gaseasca un partener cu o pozitie puternica pe piata auto second-hand din Rusia si sa dezvolte o serie de relatii cu institutiile de finantare de pe piata respectiva. PwC are rolul de a asigura si incheirea oricariei tranzactii.

“Strategia noastra nu s-a schimbat. Acest an va reprezenta un an de consolidare in urma perioadei de extindere masiva din ultimii doi ani. Ne concentram astfel pe pietele pe care ne afla deja in incercarea de a reveni pe profit. Cu toate acestea, observam un potential ridicat al pietei rusesti” a afirmat Anthony James Denny, CEO-ul grupului ceh. Acesta a mai adaugat ca AAA Auto a fost deja abordat de eventuali parteneri.

“Prin urmare dorim ca PwC sa ne ajute sa alegem cel mai bun partener care sa aiba de asemenea o pozitie dominanta pe piata din Rusia” a mai completat Denny.

AAA Auto spera sa intre pe piata din Rusia anul viitor.

Sursa: Portofoliu.hu