Lumea e plină de idei care nu se concretizează niciodată pentru că oamenii nu au fost capabili să le întrevadă posibilităţile. Şi, cu toate acestea, cele mai dificile şi imposibile idei pot deveni realitate dacă îi implicaţi pe ceilalţi în credinţele voastre.
Cartea Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare, apărută la Curtea Veche Publishing, explică felul în care putem învăţa să comunicăm mai eficient, astfel încât persoanele cu care intrăm în legătură să ne înţeleagă mai bine, atât pe noi, cât şi ideile pe care le susţinem. Aceasta oferă în primul rând date concrete cu privire la abilităţile excelente de prezentare, dar, în plus, îi îndeamnă pe cititori să dobândească răspunsuri cu privire la diferite întrebări despre propria persoană.
Viitorul le aparţine celor care pot profita de capacitatea proprie de a relaţiona bine cu cei din jur şi care pot evalua în mod obiectiv felul în care sunt percepuţi de restul lumii. Adoptând o atitudine ce poate fi înţeleasă cu uşurinţă de către cititor, cartea discută despre abilităţi precum planificarea, pregătirea, exersarea şi proiecţia, utilizând atât anecdote amuzante, cât şi exerciţii practice. Roz Townsend a realizat o lucrare uşor de înţeles şi extrem de eficientă, al cărei scop este să îi ajute pe oameni să realizeze prezentări puternice, reuşite şi speciale.
Roz Townsend este unul dintre cei mai apreciaţi oratori din Statele Unite. O prezenţă constantă la emisiunile radio ce au ca subiect dezvoltarea personală, Roz este adesea invitată de companii de renume mondial să susţină seminarii şi sesiuni de pregătire pe diferite subiecte ce vizează succesul în afaceri.
Cărţile sale sunt extrem de apreciate, fiind traduse şi disponibile în toată lumea, în ţări precum China, Turcia, Grecia, Slovenia, Croţia şi Noua Zeelandă.

“Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare – Idei simple pentru prezentări de succes”, Roz Townsend, Curtea Veche Publishing