Domenico Lavecchia este din regiunea Campania din sudul Italiei și face de 40 ani Mozzarella di Bufala della Campania.Tot timpul gustă această brânză specială pentru că o adoră în primul rând, dar și pentru a verifica calitatea ei. Și-a propus să facă demonstrații cu produsul său în toată Peninsula pentru ca lumea să înțeleagă că Mozzarella di Bufala făcută de el este cu adevărat deosebită. Italianul a povestit cum se face această brânză, păstrând însă mici secrete ale rețetei.
Acasă la Mozzarella di Bufala della Campania
29 martie 2016, 10:11
Ultima modificare în 29 martie 2016, 10:28
În sudul Italiei, mozzarella di Bufala della Campania se produce în urma unor reguli stricte pentru a primi recunoașterea europeană DOP (Denumirea de Origine Protejată).
Etichete: branza,
campania,
Domenico Lavecchia,
mozzarella
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook