Domenico Lavecchia este din regiunea Campania din sudul Italiei și face de 40 ani Mozzarella di Bufala della Campania.Tot timpul gustă această brânză specială pentru că o adoră în primul rând, dar și pentru a verifica calitatea ei. Și-a propus să facă demonstrații cu produsul său în toată Peninsula pentru ca lumea să înțeleagă că Mozzarella di Bufala făcută de el este cu adevărat deosebită. Italianul a povestit cum se face această brânză, păstrând însă mici secrete ale rețetei.
Acasă la Mozzarella di Bufala della Campania
29 martie 2016, 10:11
Ultima modificare în 29 martie 2016, 10:28
În sudul Italiei, mozzarella di Bufala della Campania se produce în urma unor reguli stricte pentru a primi recunoașterea europeană DOP (Denumirea de Origine Protejată).
Etichete: branza,
campania,
Domenico Lavecchia,
mozzarella
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri de ultimă oră
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- David Lipton, numărul 2 din FMI, în faţa unui nou mandat
- Statul român şi Rompetrol ar putea crea anul acesta fondul de investiţii de 1 miliard de dolari
- Fermierii au depus cereri de plată pentru o suprafață de peste 750.000 de hectare
- Asociația Europeană de Biodiesel sesizează UE prețurile de dumping practicate de operatori polonezi
- Homor: Demararea lucrărilor de reabilitare a autostrăzii A2 se va face cel mai devreme în luna septembrie
- Marile bănci de investiţii au plătit amenzi de 43 miliarde dolari din cauza informării incorecte a clienţilor, în şapte ani
- Cei mai buni CEO din România
- Leul s-a apreciat, luni, în faţa euro dar a scăzut faţă de dolar
- Cât valorează fosta reşedinţă a familiei Ceauşescu
- Cocktail Holidays: Creştere de 12% pentru circuite, în 2016, la un pachet mediu de 900 de euro