Nu este o gluma gen Radio Erevan, chiar daca unii ar putea-o interpreta ca atare: mult mediatizatul Accelerator de Particule a fost oprit. Din nou. Initial a fost pornit. Pe 10 septembrie. Apoi oprit. Apoi pornit. Apoi din nou oprit. De aceasta data pentru doua luni, potrivit purtatorului de cuvant al Organizatiei Europene pentru Cercetare Nucleara (CERN). Acum, motivul invocat este unul de natura mecanica. Data trecuta a fost de natura electrica. "A avut loc un incident i
Nu este o gluma gen Radio Erevan, chiar daca unii ar putea-o interpreta ca atare: mult mediatizatul Accelerator de Particule a fost oprit. Din nou.
Initial a fost pornit. Pe 10 septembrie. Apoi oprit. Apoi pornit. Apoi din nou oprit. De aceasta data pentru doua luni, potrivit purtatorului de cuvant al Organizatiei Europene pentru Cercetare Nucleara (CERN).
Acum, motivul invocat este unul de natura mecanica. Data trecuta a fost de natura electrica.
„A avut loc un incident in timpul unui test. Un element al dispozitivului trebuie reparat”, sustine purtatorul de cuvant al CERN.
Aceasta informatie s-ar putea sa-i bucure pe opozantii proiectului si sa-i intristeze pe sustinatorii sai. Pana la urma, orice proiect poate avea sincope dar un esec de etapa poate fi transformat ulterior in succes pentru ca te invata ce sa nu faci.
Acest proiect de anvergura si-a propus recrearea conditiilor din timpul nasterii Universului fiind unul dintre cele mai indraznete din istoria omenirii.