TOP 5 crypto care pot crește de x1000 ori în 2023

Piața crypto nu încetează să se dezvolte și tot mai multe proiecte noi și interesante își fac apariția. Printre monedele alternative care au câștigat atenția investitorilor și se bucură de popularitate, noile proiecte dau dovadă de un succes remarcabil. 

În acest articol vom discuta despre cele mai bune criptomonede cu un potențial uriaș de creștere în 2023. Vom prezenta un rezumat  despre caracteristicile principalelor token-uri din acest an. Deși nici analiștii experimentați nu pot garanta tendința de creștere și succesul unei noi criptomonede, vom lua în considerare cele mai importante calități pentru o evaluare mai bună a proiectelor.

Wall Street Memes

Wall Street Memes este unul dintre cele mai populare proiecte în prezent. Popularitatea acestuia se răspândește cu ușurință în spațiile virtuale, cu sprijinul unei comunități solide. Cei un milion de urmăritori de pe rețelele de socializare reprezintă o dovadă clară a succesului Wall Street Memes. În acest sens, pre-vânzarea token-ului care se va desfășura în 30 de etape, arată semne că va avansa într-un ritm rapid, de aceea, recomandăm investitorilor interesați să se grăbească și să profite de un preț redus.

Pre-vânzarea token-ului $WSM a pus la dispoziția investitorilor 50% din oferta totală de token-uri. În plus, foaia de parcurs indică faptul că 20% vor fi alocate pentru lichiditatea la burse, iar 30% pentru recompensele comunității. Recompensele sunt la ordinea zilei, ceea ce înseamnă că vor exista 5 premii de 10.000 de dolari. Pentru a avea acces la acest concurs este nevoie să accesați site-ul oficial și să alegeți una dintre cele 7 opțiuni de participare.

Cumpărați acum token-ul $WSM la cel mai bun preț din pre-vânzare și beneficiați de toate caracteristicile unui proiect cu potențial de creștere.

Cumpără Wall Street Memes

SpongeBob 

Renumita monedă meme inspirată din desenul animat cu personajul atât de cunoscut de toată lumea, nu putea lipsi din această listă. Abia lansată, Sponge deja a reușit să stârnească mult interes în spațiul crypto, devenind în scurt timp una dintre cele mai populare monede meme actuale. Pentru investitorii care sunt în căutarea unei noi monede în care să investească, Sponge este o opțiune bună. Mai ales că proiectul a reușit să-și răsplătească investitorii cu profituri care au depășit de 100 de ori miza inițială.

Token-ul $SPONGE este o monedă meme ECR-20, cu o capitalizare de piață de peste 12 milioane de dolari. Raliul ascendent pe care $SPONGE l-a înregistrat la lansarea sa a atras 

privirile investitorilor, iar previziunile pozitive au dus la listarea monedei pe principalele burse într-un timp foarte scurt.

 

Acum este timpul să investiți într-o nouă criptomonedă de succes în 2023. Cumpărați token-ul $SPONGE și câștigați profituri considerabile în viitor.

 

Cumpără Sponge

yPredict

yPredict este o nouă platformă care are misiunea de a facilita procesul de tranzacționare a investitorilor. Chiar dacă aveți o experiență în tranzacționare, sau fie sunteți la început de cale, deseori pot apărea diferite impedimente în efectuarea unei tranzacționări reușite. yPredict oferă investitorilor un mod eficient și clar de a învăța și a înțelege cum funcționează piața crypto.

Proiectul a dezvoltat primul ecosistem “All – in – One” din lume, care utilizează algoritmii inteligenței artificiale. Investitorii vor avea acces la o serie de instrumente de analiză și de cercetare, care îi va ajuta să identifice cele mai bune criptomonede cu potențial de câștig. În prezent, token-ul nativ $YPRED se află în pre-vânzare și poate fi cumpărat cu prețul de 0,05 dolari.

 

Nu ratați șansa să investiți într-un proiect care revoluționa spațiul crypto. Accesați acum site-ul oficial al pre-vânzării și cumpărați token-ul $YPRED cu un preț redus în pre-vânzare.

 

Cumpără yPredict

Launchpad XYZ

Descoperă universul Web3 cu Launchpad XYZ – o  platformă inovativă care are misiunea să transforme viziunea asupra universului Web3. Scopul proiectului este să ajute pe fiecare utilizator, indiferent de nivelul experienței, să folosească Web3 într-un mod sigur și să ofere orice informații, analize și strategii ca utilizatorii să înțeleagă cât mai bine modul de funcționare a Web3. În prezent, platforma a lansat pre-vânzarea token-ului $LPX, care poate fi cumpărat cu $0.0445 dolari. 

Cumpărați acum token-ul $LPX la cel mai bun preț din pre-vânzare înainte de creșterea prețului în următoarea etapă. Aceasta poate fi ultima șansă!

Cumpără Launchpad XYZ

Ecoterra

Ecoterra este prima platformă ecologică Web3 din lume care are scopul să încurajeze reciclarea și să reducă impactul schimbărilor climatice. Este o abordare nouă și unică care își propune să recompenseze utilizatorii pentru acțiunile lor de reciclare. Atât persoanele fizice, cât și companiile beneficiază de utilități impresionante în lumea reală.

Pre-vânzare token-ului $ECOTERRA se va desfășura în 9 etape, iar în prezent prețul token-ului este 0,00925 dolari. Cu  fiecare etapă a pre-vânzării prețul va crește, de aceea vă recomandăm să acționați cât mai repede pentru a prinde cel mai redus preț.

Cumpărați acum și investiți într-un viitor sustenabil cu token-ul Ecoterra.

 

Cumpără Ecoterra

Material publicitar oferit de Finixio.