Din 25 noiembrie clientii Orange din toata tara vor putea folosi serviciile de date broadband, si vor avea acces la posturi TV in direct posturi de radio,emisiuni TV inregistrate, concerte si meciuri de fotbal in direct, stiri si videoclipuri muzicale, gazduite de portalul Orange World, anunta un comunicat Orange.

”Serviciile de date broadband sunt accesibile acum prin EDGE la nivel national si prin 3G in 10 mari orase din tara.”, a declarat Thierry Millet, director comercial la Orange Romania.

Portofoliul de servicii prin tehnologia EDGE a fost dezvoltat atat in directia continutului wap cat si a solutiilor de date. In prezent, Orange ofera utilizatorilor sai solutii de acces in timp real la contul de e-mail, si solutii de transfer de date pentru calculator, folosind cardul de date Option 3G/EDGE sau modemul USB Option Icon 3G/EDGE.

Orange a introdus in Romania serviciul de date broadband EDGE in 2004, pentru inceput serviciul fiind disponibil in patru orase. Orange are 7,5 milioane de abonati si este principalul operator de telefonie mobila din Romania, in 2005 inregistrand o cifra de afaceri de 870 milioane de euro. Reteaua de magazine proprii cuprinde 35 de unitati in toata tara.

Sursa: Capital 16 Noiembrie 2006