Banca de Export – Import a Romaniei si Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania SA au incheiat un acord de parteneriat prin care vor asigura in colaborare finantari pentru proiectele in domeniile prioritare, pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii, precum si a operatiunilor de export.

Astfel, EximBank va oferi clientilor bancii Intesa Sanpaolo Romania produse din portofoliul propriu, constand in principal, in garantii pentru IMM si proiecte in domenii prioritare, precum si asigurari pentru exportatori.

Garantiile EximBank vor completa garantiile proprii prezentate de operatorii economici pentru accesarea unui credit, acoperind pana la 80 % din valoarea acestuia.

„EximBank si-a propus sa sustina eficient si activ mediul de afaceri romanesc, printr-o oferta de produse adresata bancilor comerciale. In baza acordurilor incheiate cu acestea, costurile pe care le implica un credit in moneda nationala vor fi mai competitive si in avantajul agentului economic”, a declarat Carmen Radu, Presedinte&CEO EximBank.

Sursa: Eximbank