Fondatorii A&D Pharma au primit doar „semne de interes” de la potenţiali cumpărători ai companiei, însă nu şi oferte, şi „nu urmăresc activ” o astfel de tranzacţie, a anunţat compania într-un comunicat transmis bursei de la Londra.

„A&D Pharma confirmă că, deşi fondatorii au primit şi continuă să primească semne de interes de la eventuali cumpărători, grupul nu a primit vreo ofertă sau posibilă ofertă, iar A&D Pharma şi fondatorii ei nu urmăresc activ astfel de iniţiative”, se arată în anunţul oficial al companiei.

A&D Pharma este o companie de tip holding, înregistrată în Olanda, şi deţine în România lanţul de farmacii Sensiblu şi firma de distribuţie Mediplus. Compania este listată, începând din octombrie 2006, pe piaţa principală a bursei de valori de la Londra.

Acţionarul principal al A&D Pharma, cu o participaţie de 59%, este compania Sograno, înregistrată în Olanda, deţinută de Michel Eid, Ludovic Robert, Roger Akoury şi Walid Abboud, 34% din titluri sunt tranzacţionate pe piaţa de capital, iar restul de 7% din acţiuni este împărţit între actuali şi foşti directori executivi ai grupului.

SURSA: Mediafax