Adevărul despre salata de roşii cu brânză! Nimeni nu bănuia asta

Sursă: Dreamstime

Mihaela Bilic a lansat un nou avertisment cu privire la alimentație. Cunoscutul nutriționist spune că brânza nu este un aliment potrivit pentru persoanele care țin diete, deoarece „este bogat în grăsimi și calorii”.

Așadar, medicul nutriționist a explicat că brânza nu este destinată persoanelor care țin diete, mai ales cea cumpărată din comerț, despre care nu știm exact ce conține.

Mihaela Bilic a explicat că brânza este bogată în grăsimi și calorii

De asemenea, Mihaela Bilic a explicat că brânza este un aliment bogat în grăsimi și calorii.

„Este ridicol de mică, mai ales pentru cei care spun: nu mai mănânc pâine, că pâinea îngrașă, și mănânc roșiile goale cu brânză.

Când mă uit la pachetele de brânză trase în țiplă, la 500 de grame, mi se pare ridicol, iar ăla de 100 nici nu poți să-l tai în două, este o felie mai grosuță.

Brânza este un fel de superlapte, nu putem să-l mâncăm decât dacă la masa respectivă punem roșii și poate o feliuță subțire de pâine și gata, dar ni s-a dus rația de 300-400 de calorii și pare că nu am mâncat mare lucru”, a spus Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic a oferit mai multe sfaturi utile

În altă ordine de idei, Mihaela Bilic a explicat că înghețata trebuie consumată cu moderație și dacă regula nu este respectată riscăm să ne alegem cu multe, foarte multe calorii în plus.

Un singur păhărel de înghețată poate ajunge chiar și la o mie de calorii: mai pe înțelesul tuturor – grăsime care poate aduce hipertensiune.

Și alți indici ai sănătății ar putea fi afectați. Astfel, trigliceridele și colesterolul vor crește, de asemenea, din cauza cantității exagerate de înghețată.

Mihaela Bilic spune că este bine să înlocuim înghețata cu serbetul, fiindcă acesta este mai sănătos. Conține doar piure de fructe și zahăr, în timp ce în înghețată găsim și: lapte, ouă, zahăr mai mult, toate acestea fiind combinate cu fructe.

„Înghețata este, fără îndoială, desertul preferat al verii. Vorbim astăzi despre înghețata de fructe și sora ei vegană, serbetul. Care este diferența dintre ele? Ei bine, în primul rând la capitolul compoziție. În înghețată avem lapte, ouă, zahăr și fructe, în schimb, în sorbet avem doar piure de fructe și zahăr. Este un fel de spumă de fructe congelată. Poate fi un avantaj pentru cei care vor, iată, să evite produsele de origine animală, căci aici avem produs vegan”, a explicat Mihaela Bilic pe canalul său de YouTube.