Cine se imbogateste de Pasti?

“Sunt superstitios, nu fac afaceri de sarbatori”, sustinea, acum ceva timp, un controversat om de afaceri. Cat de mult i-a folosit sau daca inca ii mai foloseste acest lucru, nu are rost sa comentam. Totusi, putem afirma cu certitudine altceva: sunt o gramada de oameni de afaceri care abia asteapta sa vina cate o sarbatoare ca sa faca bani frumosi. Pastele a devenit astfel o adevarata mina de aur, atat pentru diversi producatori, cat si pentru o gramada de comercianti. Fara a ne gandi la vanzarile de oua sau de miei, Invierea este prilejul ideal de a obtine profituri fabuloase in afaceri cu dulciuri, vin si, de ce nu, in tot ceea ce inseamna industria cadourilor.

Ce fac, de Pasti, oamenii cu bani?

Cetateni din Samoa, Republica Dominicana sau chiar din Insulele Virgine au businessuri in Romania. Sunt locuri de care multi oameni poate nici nu au auzit. Totusi, in aceste destinatii exotice, cativa romani au sansa sa petreaca clipe de neuitat. Este vorba, bineinteles, de oameni cu bani, care stiu ce inseamna luxul, ii cunosc si pretul, si sunt dispusi sa-l plateasca. Unde vor sarbatori Invierea Domnului cativa intreprinzatori reprezentativi pentru mediul de afaceri autohton, veti afla sambata.

Cum sa ai angajati fericiti?

Patronii inteligenti stiu ca un angajat multumit lucreaza mult mai bine, iar de pe urma lui firma are numai de castigat. Cum pot companiile sa isi fidelizeze angajatii? Nimic mai simplu – le acorda, cu orice prilej, tot felul de prime. La cat se ridica cele de Pasti, veti vedea la Capital TV.