Afacerile lui Alfred Bulai și ale Anei Bulai. Ce bani încasau cei doi

Alfred Bulai 3

SURSA FOTO: Inquam Photos, Cosmin Enache

Scandalul cu studentele de la SNSPA l-au adus în prim-plan pe sociologul Alfred Bulai, opinia publică fiind extrem de atentă la acest caz. Dincolo de povestea care a ieșit la iveală, Alfred Bulai este proprietarul unei afaceri.

Afacerile lui Alfred Bulai și ale Anei Bulai. Ce bani încasau cei doi

Profesorul Alfred Bulai se află în centrul unei controverse majore, alături de colegul său Marius Pieleanu, în urma unor dezvăluiri scandalos de intime și ilegale. Însă, dincolo de aceste acuzații de comportament neadecvat, aspectele legate de afacerile sale sunt la fel de intrigante și merită o atenție detaliată.

Recent, presa a relatat despre decizia Anei Bulai de a-l expulza pe soțul ei din locuința din Bragadiru, în urma acuzațiilor grave care i se aduc acestuia. Această mișcare a fost interpretată ca un semn al tensiunilor din viața personală a profesorului, dar și ca o încercare de a se distanța de scandalurile care îl afectează.

O investigație amănunțită făcută de cei de la retetesivedete.ro a dezvăluit că Ana Bulai nu apare în nicio declarație de avere a lui Alfred Bulai disponibilă pe site-ul SNSPA, ceea ce ridică întrebări legate de statutul ei oficial. Conform legilor, este obligatoriu ca veniturile soțului sau ale altor membri ai familiei, inclusiv alocațiile pentru copii, să fie incluse în declarațiile de avere ale funcționarilor publici. Absența Anei Bulai din aceste declarații sugerează că, dacă Alfred Bulai a fost corect în raportarea sa, Ana nu mai este soția sa oficială din 2018 încoace.

Doar în 2018, firma soților Bulai a generat dividende de aproape 20 de mii de euro

În mod obișnuit, divorțul este o soluție legală pentru cupluri care nu mai pot trăi împreună, dar cazul lui Alfred și Ana Bulai pare să fie mai complex. Ce este cu adevărat remarcabil este succesul afacerilor pe care le-au dezvoltat împreună.

Ana și Alfred Bulai au înființat împreună o firmă în anul 2002, având ca obiect de activitate cercetarea și dezvoltarea în științe sociale și umaniste, conform Codului CAEN 7220. Această firmă a fost extrem de profitabilă de-a lungul timpului, cu excepția anilor 2019 și 2020. Datele financiare disponibile sugerează că, în 2018, firma a generat dividende de aproximativ 93.000 de lei pentru Alfred Bulai, echivalentul a aproape 20.000 de euro. Acest succes financiar reflectă implicarea lui Bulai și a fostei sale soții în proiecte importante.

Analiza CV-ului oficial al lui Alfred Bulai dezvăluie că firma sa a atras fonduri europene consistente și alte finanțări de la stat, subliniind contribuția semnificativă a acesteia în domeniul științelor sociale. Această capacitate de a obține și gestiona fonduri subliniază nu doar succesul afacerii, ci și influența și reputația pe care Bulai și Ana Bulai le-au construit în domeniu.