Afi Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial şi de distracţii din Estul Europei, a realizat în luna decembrie din 2009 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, potrivit anunţului făcut de companie.

Cifra de afaceri totală înregistrată reprezintă o medie de aproximativ 260 euro/ mp. „Calculul a fost realizat luând în considerare coeficientul de ocupare de 95% din aria rezervată magazinelor. Totodată, calculul include şi ancorele Real Hypermarket, Cinema City şi C&A”, au anunţat reprezentanţii mall-ului. 

“Luna decembrie a fost o lună care ne-a depăşit cu mult aşteptările şi care a consolidat succesul proiectului nostru. Chiar dacă a fost o lună specială din punctul de vedere al apetitului de consum al vizitatorilor, a stabilit direcţii viitoare în ceea ce priveşte businessul nostru”, a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.

Trafic mediu de 75.000 de vizitatori zilnic

Pe parcursul aceleiaşi luni, traficul mediu din timpul săptămânii a atins un nivel zilnic de 75.000 – 85.000 vizitatori, în timpul week-endului înregistrându-se aproximativ 100.000 de vizitatori pe zi.

Recordul de trafic a fost înregistrat pe 2 ianuarie 2010, când Mega Fun a primit peste 120.000 vizitatori. 

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, Mega Fun cuprinde 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de săli de cinema,  primul IMAX din România, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, bowling şi snooker, un spaţiu dedicat târgurilor tematice.