AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din România, a anunţat semnarea contractelor pentru două noi facilităţi de divertisment în cadrul centrului comercial: un spaţiu de joacă pentru copii şi un lac artificial destinat navigaţiei cu bărcuţe electrice. Investiţia totală în cele două noi spaţii se ridică la 150.000 euro, potrivit companiei.

Spaţiul de joacă pentru copii va fi amplasat în zona centrală a mall-ului, lângă zona de restaurante si fast-food. Acesta va putea găzdui până la 100 de copii în acelaşi timp, fiind cea mai mare locaţie de acest tip din Bucureşti. Copii vor putea fi supravegheaţi de la distanţă pe ecrane LCD.

Lacul artificial destinat navigaţiei cu bărcuţe electrice va fi conceput tot pentru copii. Cu o capacitate de aproximativ 8 bărcuţe, lacul artificial va fi destinat copiilor de peste 3 ani. 

AFI Palace Cotroceni va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii septembrie 2009, mai devreme cu 3 luni decât termenul anunţat iniţial, decembrie 2009.

Proiectul AFI Palace Cotroceni a absorbit o investiţie  de 300 de milioane de euro, investiţie  care îl situează printre cele mai mari proiecte din Bucureşti, implicând un centru comercial şi cinci clădiri de birouri.

SURSA: AFI Palace Cotroceni