Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si-a ales noua conducere pentru urmatorii doi ani in cadrul Adunarii Generale Extraordinare, informeaza un comunicat ANAT. Dragos Michael Anastasiu a fost ales presedinte al asociatiei, in mandatul anterior acesta ocupand pozitia de vicepresedinte. Anastasiu este proprietarul al holdingului Touring Eurolines din Bucuresti.

Sorin Dencescu de la Kron Tour Lufthansa City Center din Brasov, totodata presedinte al Consiliului Regional Centru al Patronatului ANAT si Marian Cojocarescu de la Mara New Travel din Bucuresti au fost alesi prim vicepresedinti.

George Sorin Nicolescu de la Olimpic International, Malin Malineanu de la New Concept Travel si Petre Balas de la Peter Express au fost alesi vicepresedinti. Totodata, Mircea Vladu de la Prestige Tours din Bucuresti, presedintele Consiliului Regional Bucuresti – Ilfov al Patronatului ANAT, a fost ales vicepresedinte. 

Consiliul Director al ANAT mai este format din Florin Tancu de la Alto Tours, Alin Burcea de la Paralela 45, Dragos Horhocea  de la Travelland, Ciprian Popescu de la Danubius – TUI, Herman Rosner de la IT&T, Marius Usturoiu de la Mareea, Mihai Preda de la Micomis si Iulian Andrei de la Blue Line International.

Sursa: Capital 18 Mai 2007