Agentia GAV/Scholz&Friends a castigat licitatia organizata de compania producatoare de vinuri Cramele Halewood, unul dintre principalii jucatori de pe piata vinului si cel mai mare exportator de vin imbuteliat, si ii va oferi acesteia servicii de comunicare ce includ atat branding, cat si advertising, informeaza un comunicat remis redactiei.

Pe langa productia de vinuri romanesti, Cramele Halewood reprezinta in Romania si marcile de vinuri Andre Lurton, Antinori, Torres, Vicente Gandia, Villa Maria, Trapiche, Concha Y Toro.

GAV (prescurtarea de la Generic Audiovizual SRL) si-a inceput activitatea in anul 2003, impreuna cu atelierul de marketing cultural Balkanski, sub denumirea de gav/balkanski. In 2005, s-a afiliat retelei internationale Scholz&Friends, luand denumirea GAV Scholz&Friends Bucuresti. Scholz&Friends este singura retea owner-managed din Europa, avandu-si originile in Germania, cu sedii la Berlin si Hamburg.

Halewood International inceput din 1987 sa importe vinuri din Romania. Zece ani mai tarziu, Grupul Halewood infiinteaza prima subsidiara in Romania, devenind totodata cel mai mare importator de vinuri romanesti in Marea Britanie. In prezent, Grupul Halewood are trei subsidiare in Romania, pentru viticultura, vinificatie si comercializarea vinurilor.

Sursa: Cramele Halewood

Data: 4 Decembrie 2007