Agroalim Distribution, compania de distributie din grupul Smithfield, a închiriat 827 mp în cadrul imobilului de birouri Anchor Plaza, unde îşi va reloca sediul central începând din această vară, potrivit companiei de consultanţă The Advisers/ Knight Frank, intermediarul tranzacţiei.

Noul sediu al companiei este localizat la etajul cinci al clădirii, contractul de închiriere fiind încheiat pe o perioadă de cinci ani.

„La fel ca şi anul trecut, companiile sunt interesate să se relocheze în locaţii construite după standardele internaţionale şi care au grad de eficienţă cât mai mare, accesibilitate bună şi costuri de întreţinere cât mai reduse. Aceste clădiri vor fi câştigătoarele pe termen lung”, a declarat Nicolae Pistalu, consultant The Advisers/ Knight Frank.

Anchor Plaza este localizată în partea de vest a oraşului, în apropiere de Plaza România. Imobilul cuprinde 24.000 mp spaţii de birouri împărtiţi pe 12 etaje, cu o suprafaţă pe etaj de 2.000 mp.

Printre chiriaşii Anchor Plaza se mai numără Credit Europe Bank, postul de teveliziune Kanal D, retailerul Carrefour şi Adobe Romania.