Totodată, el a devenit Country Leader pentru România și Moldova.
Ahmed Hassan, 43 de ani, s-a alăturat echipei Deloitte din România în 1999 și este Partener de nouă ani. A fost primul Partener din Balcani care a devenit membru al Consiliului  Director al DCE și primul Președinte ales din această regiune, începând cu 1 ianuarie, 2009.
Ca urmare a noilor sale responsabilități, Hassan s-a retras din funcția de Audit Partener in Charge Deloitte Balcani, care a fost preluată de Silvia Peneva din Deloitte Bulgaria. De asemenea, mandatul de Președinte al Consiliului Director al DCE se va încheia pe 31 decembrie 2011.
Funcția de Office Managing Partner în Balcani presupune coordonarea birourilor Deloitte și a diferitelor departamente din regiune, dezvoltarea și coordonarea strategiilor de business, precum și menținerea calității serviciilor oferite clienților companiei. 
 „Principala mea prioritatea este să ne aliniem la strategia globală Deloitte pentru a deveni o companie centrată pe nevoile clientului și, totodată, să ne concentrăm pe creșterea sustenabilă, pe termen lung”, a spus Hassan.
Deloitte Balcani este una dintre cele cinci entități care formează Deloitte Europa Centrală, alături de Deloitte Adria, Deloitte Cehia & Slovacia, Deloitte Ungaria și Deloitte Polonia & țările baltice.
În regiunea balcanică, firma are 655 de angajați coordonați de 13 parteneri, inclusiv 3 Parteneri coordonatori (Partner in Charge).
Firma furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță financiară și de management mai multor companii publice sau private din diverse industrii.