King Sturge si Jones Lang LaSalle, numiti consultanti exclusivi, anunta lansarea campaniei pentru promovarea “Airport City”, noul proiect dezvoltat de Ablon Group in Bucuresti.

Airport City va furniza 266.000 m2 spatii de birouri si spatii mix-use – cu dotari de inalta tehnologie – construite pe un teren de 13.3 hectare. Constructia este preconizata a se demara in decursul acestui an.

Proiectul este situat imediata vecinatate a Aeroportului Internațional “Henri Coanda”, cu acces direct catre si dinspre terminalele aeroportului. De asemenea, proiectul va avea acces la DN1 si avantajul conferit de noua ruta feroviara Balotesti – Gara de Nord, asigurand transportul direct de la aeroport catre centrul Bucurestiului.

Apropierea de aeroport confera oportunitatea acelor companii care doresc sa fie localizate pe sau langa un aeroport international, creadu-se astfel un nou centru de afaceri pentru oras. Acest concept este foarte cunoscut in Europa, proiecte similare fiind deja dezvoltate in Frankfurt, Dusseldorf, Viena precum si Tel Aviv.

Airport City ofera o varietate de cladiri construite în functie de cerintele specifice ale clientilor. In prima faza se estimeaza livrarea unor cladiri cu suprafete cuprinse intre 15.000 si 50.000 m2.

Campania initiala de marketing demarata de agentii exclusivi King Sturge si Jones Lang LaSalle targeteaza companiile din domeniile legate direct de functionarea unui aeroport, dar si companii internationale din celelalte domenii.