Pilotul francez Alain Prost se descurcă de minune cu Dacia Duster, automobil cu care participă la Trophee Andros, campionat care a luat startul la începutul acestei luni şi care se va termina la sfârşitul lui ianuarie 2010. În clasamentul general, Prost ocupă locul al doilea după două curse.

După ce sâmbătă a fost dominat de Jean-Philippe Dayraut, Alain Prost a obţinut ieri locul 1 în cea de-a doua manşă a celei de-a doua curse a Trofeului Andros, desfăşurată la Andorra.

0-43969-2.jpg 0-43970-3.jpg

 

 

 

 

 

Câştigător detaşat al cursei de la Val Thorens, „Profesorul” Prost a reuşit să se reechilibreze după ce cu o zi în urmă, în prima manşă, obţinuse un rezultat mult sub aşteptări.

În clasamentul general, Alain Prost se află pe locul al doilea, cu 299 de puncte, în timp ce Dayraut, care pilotează o Skoda Fabia, are un total de 301 puncte.

0-43972-4.jpg 0-43973-5.jpg

 

 

 

 

 

În afară de Prost şi de Dayraut, la cursele pe gheaţă mai evoluează piloţi celebri, precum Olivier Panis, care conduce tot o Skoda Fabia, Bertrand Balas, pilot al unei Toyota Auris, sau Jean-Baptiste Dubourg, care conduce un Renault Clio III. În competiţie se mai află patru automobile BMW seria 1, un Citroen C4, două Fiat-uri Stilo, un Grande Punto şi o Kia Rio.

În afară de cele două curse, vor mai avea loc încă alte patru: Alpe D’Huez, Alpes Maritimes, Lans en Vercours, Saint Die de Vosges. Finala va avea loc pe 30 ianuarie la Clermont Superbesse.