Aceste informatii sunt necesare companiei de recrutare pentru finalizarea Caietelor de Sarcini. Pe 18 octombrie, MECMA a primit din partea Pedersen&Partners şi a partenerilor săi, compania de consultanţă de management Roland Berger şi biroul de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, primul raport de activitate pentru proiectul "Servicii de consultanţă în recrutarea de personal de conducere acordată pentru companiile de sub autoritatea MECMA".

Pe 25 octombrie, reprezentantii Ministerul Economiei au primit prima variantă a Caietelor de Sarcini, în cadrul unei întâlniri în care s-au discutat aspecte cu privire la etapele ce urmează a fi parcurse în implementarea proiectului. Pentru a păstra transparenţa şi legalitatea acestui proces, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a fost consultată cu privire la conformitatea documentaţiei de atribuire aferente contractului de achiziţie publică a serviciilor de recrutare de manageri de top, pentru companiile de stat în cauză.

Invitaţia pentru participare la procesul de achiziţie a serviciilor de recrutare de personal va fi publicată pe site-ul Ministerului Economiei.
Citește și: Este oficial: Pedersen&Partners va organiza licitaţiile pentru alegerea managerilor privaţi