Majda Aboulumosha a revenit de anul trecut în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV cu o rubrică de cooking și de fiecare dată le pregătește telespectatorilor rețete delicioase și inedite. Chiar dacă îi impresionează de fiecare dată pe cei din platou și pe telespectatori cu mâncărurile pe care le prezintă, ea mărturisește că sunt și momente în care este la un pas de o catastrofă.

În ciuda experienței sale în bucătărie și pasiunii pentru gătit, atunci când faci acest lucru în fața camerelor și având în vedere timpul limitat din cadrul rubricii, s-a întâmplat ca lucrurile să nu meargă întotdeauna conform planului.

Era gata să dea foc la platou

Ea își amintește că a existat un moment când a observat că preparatul ei a început să scoată fum. Fumul a fost însă atât de intens încât Shurubel a trebuit să le ceară scuze telespectatorilor pentru incident.

„S-a întâmplat. Și s-a întâmplat așa, adică eram și pe final. Îmi aduc aminte că ieșea fum. Îmi era că o să pornească alarma, că știi că dacă este fum în platou pornesc alarmele. Eram în direct și nu știam cum să fac.

Problema era nu neapărat că prăjitura mea era arsă, dar cursese din vasul respectiv zahăr în cuptor și atunci s-a încins și mirosea în tot platoul. Shurubel a zis telespectatorilor să ne scuze dacă se vede un fum negru, dar bucătăria noastră a luat foc.

Eu chiar gătesc cu sufletul. S-a întâmplat și cred că oricui i se poate întâmpla asta”, a povestit Majda pentru ego.ro.

Este o fire perfecționistă și gătește cu dragoste

Pe de altă parte, Majda Aboulumosha mărturisește că este o persoană perfecționistă și că își dorește să obțină mereu rezultate impecabile în bucătărie și gătitul este o pasiune pe care întotdeauna o face cu dragoste.

„Mai sunt și ușor perfecționistă și îmi doresc foarte mult să iasă. Gătesc cu foarte multă dragoste și de multe ori când am o prăjitură mai complicată, chiar dacă știu că dorm mai târziu, o fac de cu seară pentru că nu are timp să se răcească pandișpanul, crema și așa mai departe.

Doar le spun rețeta în emisiune, apoi bag la cuptor și arăt rezultatul să fiu sigură că m-am încadrat în ora pe care o am la dispoziție. Dar tot timpul sunt sub presiune”, mai spune ea.