Alexander Dughin rupe tăcerea. De cine ar fi fost ucisă fiica sa, de fapt

Alexandr Dughin

Alexandr Dughin

Guy Mettan, un jurnalist elvețian și membru al Partidului Creștin Democrat, l-a întâlnit pe filosoful rus Alexander Dughin într-un avion ce îl readucea din Siberia la Moscova și i-a pus câteva întrebări.

Întrebat cine i-a ucis fiica, Dughin a răspuns că o ucraineană, pregătită de serviciile secrete engleze sau americane.

Filosoful este de părere că Occidentul demonizează Rusia și China

Acesta a adăugat că globaliștii încearcă să demonizeze Rusia și China și alte națiuni care le rezistă pentru a-și menține hegemonia asupra lumii.

“Cred că Occidentul ar putea trăi și ar putea fi în siguranță prin acceptarea existenței unei lumi multipolare. Dar asta ar reprezenta un pericol pentru colonialiștii și extremiștii care au uzurpat puterea. Dominația și  supraviețuirea lor depind de capacitatea lor de a demoniza Rusia, China și alte națiuni care le rezistă. Dar ele nu reprezintă întregul Occident și există încă o șansă pentru Europa de a accepta o Rusie neutră și independentă de partea sa, deoarece Rusia nu încearcă să cucerească Europa”, a spus Alexander Dughin, citat de Solidnews.ro

Alexander Dughin este un susținător al lui Vladimir Putin

Filosoful a fost întrebat cum s-ar putea realiza lumea polară și a amintit de analiza lui Antonio Gramschi, în care se ridică problema cezarismului împotriva hegemoniei.

Hegemonia pătrunde în societate total, direct și indirect, politic, cultural, prin intelectuali, educație, dar și prin economie, piețe  și consum. Așa a fost instituită hegemonia liberală democratică, guvernată de legile capitalului. Scopul final al acestei hegemonii este de a ucide orice formă de independență a societății pentru a crea un guvern mondial totalitar”, a spus acesta.

Alexander Dughin a spus că nu s-a mai întâlnit de mult cu președintele rus, Vladimir Putin, însă îl susține pentru că “Rusia nu are de ales o altă cale.”

Cum consideră Alexander Dughin că se poate lupta împotriva hegemoniei occidentale?

“Pentru mine, a mai spus el, modul corect de a lupta împotriva hegemoniei este multipolaritatea, construirea unei lumi multiple și, prin urmare, anti-hegemonice. Hegemonia este prin definiție unipolară în toate domeniile, economic, cultural, social, informatic, civilizat, ideologic, spiritual, științific, educațional etc.  Prin urmare, trebuie combătută la toate nivelurile. Capitalism, nu! Democrație liberală, nu!  Politică de gen, nu! Cancel culture, nu! Guvern mondial, nu!  Scientism transumanist, nu!  Toate tezele de hegemonie trebuie contracarate sistematic pentru a construi o contra-hegemonie”, a încheiat filosoful rus.