Pe site-ul Ministerului: www.mimmc.ro/consultanta/, se pot gasi inregistrate 157 de firme de consultanta care activeaza in orase si localitati din 35 de judete din Romania. Baza de date care este disponibila pe site-ul MIMMC poate fi accesata gratuit de orice persoana interesata sa contracteze servicii de consultanta si instruire specializate.

MIMMC elaboreaza, in prezent, criteriile de evaluare, selectie si acreditare a acestor centre, proces care se va finaliza pana la sfarsitul lunii iunie 2003. In privinta informatiilor despre programele de finantare, puteti accesa www.finantare.ro, www.euroconsulting.ro, www.mimmc.ro, www.ifc.ro sau citi noutatile din pagina de „finantari” a revistei noastre.

Fondul Mondial pentru Femei ofera granturi intre 500 si 15.000 USD
organizatiilor non-guvernamentale care demonstreaza ca activeaza in sprijinul drepturilor femeii. Pentru a solicita un grant, trebuie indeplinite cateva criterii si apoi completat un formular conceput de catre fond.
O alta varianta este trimiterea unei scrisori in care se prezinta organizatia solicitanta. Informatii: https://www.globalfundforwomen.org/, telefon: (415) 202-7640, fax: (415) 202-8604