Compania a primit avizul prealabil al CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) referitor la modificarea prospectelor celor doua fonduri de pensii facultative pe care le administreaza, AZT Moderato si AZT Vivace, informeaza un comunicat Allianz-Tiriac Pensii Private.

 

Astfel, comisionul de administrare aplicat la activul net al fondului este stabilit la un nivel anual de 1,09% pentru AZT Moderato si respectiv 1,5% pentru AZT Vivace. A fost de asemenea redus si comisionul perceput din contributiile platite inainte de convertirea acestora in unitati de fond, noul nivel stabilit atat pentru AZT Moderato cat si pentru AZT Vivace fiind de 4,95%.

 

Allianz-Tiriac Pensii Private va opera modificari si in ceea ce priveste comisioanele de depozitare si taxele de audit. Astfel, compania va suporta comisioanele de depozitare si costul de audit pana la o valoare totala a activului net de 2.000.000 de euro.

 

Allianz-Tiriac Pensii Private are ca actionar majoritar compania Allianz-Tiriac Asigurari, care face parte din grupul Alliantz.

 

Sursa: Capital