Conectivitatea 3G HSDPA este posibilă cu ajutorul unui dongle 3G compatibil cu orice reţea. Pentru utilizatorii care folosesc deja tableta, acest modem va putea fi achiziţionat ca accesoriu AllDro, în timp ce pachetul AllDro 2 GB  + dongle 3G se va găsi pe piaţa la preţul promoţional de 999 lei.

AllDro rulează sistemul de operare Google Android 2.1 şi are un ecran de 7 inch.
Cu o greutate de doar 370 g tableta aduce cu ea o biblotecă întreagă pentru că poate fi folosită ca e-Book reader de către pasionaţii de lectură. De asemenea cu AllDro se pot efectua apelurilor VoIP prin Wi-Fi şi cu ajutorul cablului HDMI inclus fotografiile şi materialele video FullHD pot fi redate pe un televizor corespunzător.

AllDro are o memorie internă de 2 GB care poate fi extinsă la 32 GB. Cu reţeaua wireless pornită tableta oferă libertatea de navigare pe Internet timp de 6 ore, iar ascultând muzică timpul de folosire ajunge până la 30 de ore.

Tableta PC Allview este disponibilă la vânzare în reţeaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry şi în reţele de magazine de specialitate din toată ţara.