L3 Cheer va fi un telefon uşor de utilizat care va surprinde prin conectivitatea GPRS şi WAP, player-ul audio şi video, camera foto cu flash light şi radio-ul FM care poate înregistra muzica difuzată.

“Printre gadget-urile din ce în ce mai complexe care apar pe piaţă, modelele entry îşi vor regăsi întotdeauna locul adresându-se unui public larg care caută un telefon simplu şi robust care să îndeplinească funcţionalitatea Dual SIM şi care să ofere o autonomie ridicată a bateriei. L3 Cheer îndeplineşte aceste cerinţe şi chiar le depăşeşte prin suportul multimedia cu care este dotat”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

L3 Cheer redă şi stochează fişiere audio şi video până la 4 GB prin cele două sloturi disponibile pentru carduri de 2 GB care completează memoria telefonului. Noul model vine şi cu o opţiune utilă de respingere prin SMS a apelurilor primite în momente nepotrivite.

L3 Cheer are o autonomie ridicată care poate ajunge până la 10 zile în modul de aşteptare şi până la 4 ore în modul de convorbire.   L3 Cheer va fi disponibil în două variante negru sau alb şi se va găsi la vânzare în magazinele partenere de la mijlocul lunii martie.