Noua tabletă Allview a fost denumită  AX1 Shine, braşovenii renunţând la termenul Alldro, care începuse să creeze confuzie printre utilizatori.

Aceasta are un ecran de 7 inch, IPS-LCD, procesor Cortex-A9, 1GHz, DUAL CORE, memorie RAM 1 GB, spaţiu de stocare de 4 GB, 3G, Bluetooth şi GPS. Tableta are o greutate de numai 347 grame şi o baterie care îi conferă o autonomie de 5 ore în modul de utilizare şi 450 de ore în standby.

Tableta este ideală pentru departamentul de vânzări şi pentru conducătorii de taxi spun cei de la Allview. “Ştim cât este de solicitantă munca forţei de vânzări şi câte informaţii trebuie să gestioneze, tocmai de aceea AX1 Shine este alegerea potrivită pentru aceasta. Prin intermediul unui soft personalizat, ei au posibilitatea de a ţine evidenţa unor date esenţiale cum ar fi preţuri, locaţii şi detalii privind stadiul plăţilor. Având toate aceste informaţii la o atingere distanţă, îşi vor îmbunătăţi modul de gestionare al timpului şi datelor. Conducătorii de taxi pot uita de GPS-urile tradiţionale şi de timpii morţi dintre comenzi. AX1 Shine este partenerul de care aveau nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime. Graţie softurilor personalizate care pot fi instalate pe tabletă, conducătorii de taxi au posibilitatea de a-şi mări eficienţa. Ei vor putea fi localizaţi facil de către dispeceri, iar astfel, în funcţie de zona în care se află li se vor atribui comenzile din proximitate.Tableta are posibilitatea de a fi transformată în GPS, ceea ce înseamnă că până şi cele mai dificile adrese vor fi localizate cu uşurinţă”, se arată pe blogul companiei.

AX1 Shine poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele partenere la preţul de 879 de lei.