Clienţii Alpha Bank pot contribui la dezvoltarea şi înfrumuseţarea Grădinilor Botanice din România.

Astfel, până la sfârşitul lunii iulie 2010, Alpha Bank Romania va derula campania promoţională Alpha Green Package, adresată clienţilor persoane fizice. Costul de achiziţie a pachetului, în valoare de 10 RON, va fi donat Asociaţiei Grădinilor Botanice din România în beneficiul celor 9 Grădini Botanice din ţară, membre ale Asociaţiei. Pachetul include: cont curent, card de debit Visa Electron, accesul gratuit la serviciul de internet banking şi cardul Alpha Green Club. 

Cardul netranzacţionabil, Alpha Green Club, prin intermediul căruia clienţii beneficiază de reduceri în magazinele partenere, este lansat în ediţie limitată, cu un design nou, fabricat din plastic reciclabil şi are o valabilitate de 12 luni calendaristice de la data emiterii.
 
Alpha Green Package este o completare a platformei Alpha Green, în cadrul careia Alpha Bank a sprijinit deja crearea campaniei aniversare „Grădina Botanica – 150 de ani” dedicată Grădinii Botanice din Bucureşti, a organizat o expoziţie de orhidee şi plante exotice, cu intrare gratuită pentru public şi a refăcut semnalistica din Grădina Botanica din Bucureşti.

Totodată, angajaţii băncii s-au implicat activ în acţiunile derulate pe platforma Alpha Green. Pe 30 mai, 140 de angajaţi Alpha Bank şi familiile lor au participat în Grădina Botanica din Bucureşti la Ziua Voluntarului Alpha Bank, au plantat copaci, au curăţat aleile şi au vopsit băncuţele din Grădină.