“Credem foarte mult în acest proiect şi ne aşteptăm ca la finalul primului an să avem aproximativ 5.000 de afiliaţi înscrişi în program”, a declarat Florin David, Ecommerce Manager Altex.

Altex Afiliere este un program creeat pentru afiliaţi oferind instrumente de promovare moderne: bannere dinamice cu afişare funcţie de conţinut sau căutare, feed de produse şi raportare în timp real a statisticilor. Multe alte facilităţi vor fi implementate în Altex Afiliere în update-urile ulterioare.

Afiliaţii vor beneficia de un procent de 3% din valoarea fără TVA a comenzii efectuate de utilizator prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispoziţie de advertiser-ul Altex România.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul în care utilizatorul a dat click pe un instrument de promovare. Dacă utilizatorul finalizează una sau mai multe comenzi pe site-ul www.altex.ro , atunci afiliatul, pe site-ul căruia s-a făcut click, va primi comision din valoarea comenzii.

Partenerii interesaţi de înscrierea în sistemul de afiliere Altex se pot înscrie în program sau pot afla mai multe detalii pe https://afiliere.altex.ro