Retailerul de electronice şi electrocasnice Altex nu mai comercializează iPhone 4, cel mai nou telefon mobil de la Apple, terminalul nemaifacând parte din oferta sa.

Altex este primul retailer care a adus iPhone 4 în ţara noastră. Compania a introdus telefonul în oferta sa la începutul acestei luni, la preţuri foarte mari. Pentru varianta de 16 GB Altex cerea 8.699 de lei, iar pentru cea de de 32 de GB, 10.249 lei.

Cristian Moanţă, directorul de marketing al companiei, declara la începutul lunii că a primit două comenzi pentru iPhone 4.

Acum telefonul nu se mai regăseşte în oferta retailerului. Contactat de capital.ro, Moanţă a declarat că „nu se mai găseşte în ofertă deoarece nu mai este disponibil la furnizor. Furnizorul este din România, însă nu pot dezvălui numele”.

Referitor la numărul de unităţi aduse şi vândute Moanţă a spus: „Nu pot sa dau cifre, suntem la început, nu poate fi vorba de vânzări de ordinul sutelor”. În privinţa preţului şi dacă acesta va scădea, acesta a declarat că depinde de furnizor.

Tableta de Internet iPad există în continuare în oferta magazinului la preţuri ce pornesc de la 4.499 de lei.  Altfel, renumita publicaţie americană Consumer Reports, care se ocupă cu testarea de noi produse lansate pe piaţă, a anunţat că nu recomandă iPhone 4 din cauza problemelor legate de semnal.

Citeşte şi:
Altex vinde iPhone 4 în ţara noastră. Află la ce preţ
Consumer Reports nu recomandă iPhone 4