AMD si Azerty sponsorizeaza „Ardeal Blog Tour”, un tur pe biciclete efectuat de Sebastian Bargau (visurat.ro) si Ovidiu Stefan Lala (oviblog.info) in perioada 18 – 30 August, tur ce cuprinde principalele orase din Ardeal.

Dupa cum au descris protagonistii acestui tur pe blogurile proprii vor avea parte de peripetii pe soselele romanesti, vor inregistra imagini din toate orasele, satele si comunele pe care le vor vedea, vor lua interviuri de la oameni simpli de la tara sau de la oras, vor face intalniri de bloggeri acolo unde ei sunt si vor dori compania lor, iar in final vor fi tras mult aer curat in piept, se vor bucura de soare si vor depune mult efort “pedaland”. AMD si Azerty ii vor ajuta sa „proceseze” lipidele la fel de eficient cum stiu sa proceseze informatiile in procesoarele ce echipeaza multe computere din Romania. Grupul de magazine online din care face parte Azerty.ro, impreuna cu binecunoscutul producator AMD sprijina initativele mediului online romanesc.

Pornit de la necesitatea celor doi protagonisti, Sebastian Bargau (visurat.ro) si Ovidiu Stefan Lala (oviblog.info), de a face sport intr-un mod placut, Ardeal Blog Tour a atras atentia echipei din spatele magazinului online Azerty. „Intamplator aveam de gand sa sponsorizam o actiune impreuna cu AMD in 0-35644-1.jpgaceasta vara si dorinta partenerilor nostri era de a sustine o actiune sportiva, de a dona echipament sportiv. Am gasit in turul de forta al celor doi bloggeri actiunea pe care o cautam.”, declara Simona Sarbu, Executive Manager al magazinului Azerty.

Azerty este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai. Avand un showroom de 50 mp in Bucuresti (zona Grozavesti), Azerty a fuzionat in toamna/primavara 2008/2009 cu lantul de magazine online detinute in acest moment de Kelion Online SRL : MarketOnline – MediaDot – Ghelir, devenind practic parte din al doilea grup de magazine online din Romania, ca cifra de afaceri.

„Noi am sponsorizat cheltuielile celor doi protagonisiti iar partenerii nostri de la AMD au donat o bicicleta Rockrider, personalizata cu insemnele producatorului american de procesoare. La finalul acestui tur pe biciclete vom organiza impreuna cu bloggerii o licitatie pentru bicicleta donata de AMD iar banii stransi ii vom oferi unui caz social propus de comunitatea bloggerilor, cu ajutorul lui Sebastian si Ovidiu”, mai declara Simona Sarbu, Executive Manager al magazinului Azerty.

„Impreuna cu Ovi ne-am hotarat sa facem turul Ardealului cu bicicletele pentru ca aveam impresia ca au 0-35645-2.jpginceput sa ni se atrofieze muschii, dat fiind faptul ca stateam zilnic numai in fata calculatorului si singura miscare pe care o faceam era de la calculator la frigider sau la baie. […] Aceasta actiune a fost posibila cu ajutorul a mai multor sponsori, sponsorii principali fiind www.Azerty.ro si AMD. […] Printre altele, AMD si Azerty.ro au trimis bicicleta cu care voi face eu turul Ardealului. Este o bicicleta Rockrider personalizata cu AMD. Aceasta bicicleta, dupa terminarea turului, va fi scoasa la licitatie pe blog iar banii vor fi donati unui om care are nevoie de ei. Vom hotara impreuna cui vor fi trimisi banii”, declara Sebastian Bargau, cunoscut in blogosfera romaneasca dupa numele blogului sau, Visurat.ro.

Azerty va sprijinii in 2009 mai multe initiative ale mediului online romanesc, axandu-se in mod special pe cele care vor avea ca finalitate actiuni sociale. Azerty doreste sa inapoieze o parte din profitul obtinut din magazinul online catre oamenii simpli, cu ajutorul bloggerilor si entuziastilor din online, mai ales in acest an dificil.0-35646-3.jpg

Azerty face parte din grupul de magazine online MarketOnline-MediaDot-Ghelir administrate de  Kelion Online SRL.  Este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai. Azerty detine un showroom cu un design avangardist unde sunt prezentate cele mai noi oferte IT&C, unde clientii sunt consiliati de cei mai buni specialisti. Azerty – cea mai buna solutie pentru businessul tau!

Sursa: www.azerty.ro