Astfel, biletele de avion pot fi achiziționate cu reduceri de până la 43%. Printre cele mai atractive tarife se numără cele pentru New York care pornesc de la 1.941 de euro, Boston – 2.181 de euro sau Washington – 2.281 de euro.
Promoția este valabilă până la data de 5 iunie, pentru călătorii efectuate între 1 iulie şi 31 august, 2012.

Planuri de creștere

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.
De asemenea, British Airways continuă să crească numărul destinaţiilor din Asia, anunţând lansarea unei noi rute către Seul, capitala Coreei de Sud. Biletele pentru această destinaţie au fost déjà puse în vânzare deși zborul propriu-zis va fi operat din data de 2 decembrie 2012. Un Boeing 777 cu cabine First, Club World (business), World Traveller Plus (economic superior) şi World Traveller (economic) va deservi cele şase zboruri săptămânale către Seul. “Numărul călătorilor care doresc să meargă la Seul a crescut semnificativ, indiferent că este vorba despre călătorii în interes de afaceri sau personal. Este un oraş plin de energie, cu o economie puternică, ce se află pe locul al 8-lea în Global Cities Index,” a declarat Drew Crawley, Directorul Comercial al British Airways. “În egală măsură, există numeroase companii din Coreea de Sud care doresc să vină în Marea Britanie pentru afaceri, în contextul în care economia ţărilor din Asia este în continuă creştere. De aceea, dorim să ne asigurăm că avem şi noi o contribuţie în a aduce în Marea Britanie cât mai mulţi oameni de afaceri şi turişti,” a adăugat Crawley.
Preţul unui bilet dus-întors în cabina World Traveller (economic), cu plecare de pe Heathrow este de 798 de lire sterline, pentru un bilet dus-întors în cabina World Traveller Plus (economic superior) preţul este de 1196 de lire sterline, pentru un bilet dus-întors în cabina World Club (business) preţul este de 2599 de lire sterline şi pentru unul în cabina First pretul este de 5775 de lire sterline.