La capitolul cea mai bună companie din lume, locul întâi a fost ocupat de către Singapore Airlines. Companiile aeriene au fost premiate și la alte categorii precum ”cea mai bună companie la servicii First Class” (Emirates), ”cel mai bun business class” (British Airways) sau ”cea mai bună companie în ceea ce privește serviciile la bord” (Asiana Airlines). Pentru zborurile transatlantice, Lufthansa a a primit coronița, în timp ce, pentru siguranță El Al Israel Airlines a fost în fruntea listei.

Cât contează pentru pasagerii serviciile la bord

Când vine vorba de însoțitorii de bord, cei mai apreciați au fost cei de la Asiana Airlines, însă dacă se iau în calcul uniformele acestora, cele mai apreciate sunt cele de pe Etihad Airways. La capitolul mâncare, cea mai apreciată companie a fost Alitalia
Privind către lounge-urile operatorilor aerieni, cele mai bune sunt ale companiei Emirates, însă cel mai bine se mănâncă în aeroportul din Singapore.
Rămânând ”la sol”, cel mai bun aeroport a fost desemnat Incheon Airport, din Coreea de Sud, inaugurat în 2001.
Global Traveller a premiat și cel mai bun model de avion, câștigătorul fiind Boeing 747, respectiv cea mai bună alianță aeriană – aceasta fiind One World.