Cei 90 de angajatori care şi-au anunţat participarea la eveniment caută, în special, candidaţi fără experienţă şi oferă posibilitatea studenţilor de a participa la programe de internship sau management trainee.

În topul domeniilor, în funcţie de numărul oportunităţilor, pe primele trei locuri se află IT Software, vânzări şi customer support, urmate de contabilitate, internship & trainee, marketing & PR, achiziţii, telecomunicaţii, inginerie şi administrativ.

Pentru a-şi creşte şansele de a obţine unul dintre joburile disponibile, organizatorul le recomandă candidaţilor să se informeze despre companiile participante pe portalul de carieră www.hipo.ro şi să se înscrie la workshop-uri de carieră şi la conferinţe tematice.

În cadrul târgului va funcţiona standul „CV Clinic” unde candidaţii pot primi informaţii privind modalităţile de redactare a CV-ului şi sfaturi despre cum îşi pot îmbunătăţi CV-ul pentru a atrage atenţia angajatorilor.

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de candidaţi cu potenţial.
Sursa: Agerpres