Angst a primit permisiunea să scoată Salamul de Sibiu în UE

Producătorul român de mezeluri Angst a primit aprobarea din partea autorităţilor europene de a vinde marca Salam de Sibiu pe întregul teritoriu al Uniunii. Centenarul primului producator al Salamului de Sibiu coincide astfel cu recunoaşterea dreptului de a vinde acest produs în afara graniţelor României. "Fabrica de Salam Filippo Dozzi-Sinaia", ce poartă astăzi numele de Salsi-Sinaia, membră Angst Group, a primit oficial permisiunea de a comercializa preparatele din carne crud-usca

Producătorul român de mezeluri Angst a primit aprobarea din partea autorităţilor europene de a vinde marca Salam de Sibiu pe întregul teritoriu al Uniunii.

Centenarul primului producator al Salamului de Sibiu coincide astfel cu recunoaşterea dreptului de a vinde acest produs în afara graniţelor României. „Fabrica de Salam Filippo Dozzi-Sinaia”, ce poartă astăzi numele de Salsi-Sinaia, membră Angst Group, a primit oficial permisiunea de a comercializa preparatele din carne crud-uscate În UE.

„Ne bucurăm să redevenim dupa 20 de ani un partener de afaceri al ţărilor europene cu cel mai cunoscut produs din carne al României, Salamul de Sibiu”, a declarat preşedinte Angst, Sorin Minea.

„Este foarte inportant ca România să comercializeze în spaţiul european produse cu valoare adaugată, produse de calitate ce pot schimba statutul României din consumator în producator „, a mai adăugat acesta.

Decizia Uniunii Europene vine dupa un lung şir de evaluari desfăşurate la Sinaia de către autorităţile europene împreună cu cele din România.