Antreprenorii se pot înscrie până pe 3 noiembrie, accesând site-ul F&B Business Accelerator.
Acces la singurul bootcamp de inovare în industria alimentară
Programul va debuta în perioada 11-13 noiembrie, printr-un bootcamp de inovare care va avea loc la Balvanyos Resort, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc. Timp de 3 zile, peste 60 de profesioniști din ospitalitate și retail, jurnaliști, avocați, investitori și specialiști IT, alături de fondatorii startup-urilor acceptate în program, vor lucra împreună pentru a identifica soluții la principalele provocări cu care se confruntă industria ospitalității. Lista participanților, precum și programul complet al Bootcampului pot fi consultate pe site-ul F&B Innocation Camp.
„Industria ospitalității, precum și Retailul Modern, pot capitaliza de pe urma tehnologiilor emergente. Acestea pot aduce eficiență operațională, personalizare mai mare a experienței clienților și pot răspunde cu succes provocărilor specifice precum criza de personal. Căutăm antreprenori care propun astfel de soluții tehnologice inovatoare și facilităm colaborarea acestora cu profesioniștii din HoReCa, Retail și industrii conexe, pentru a ne asigura că soluțiile lor răspund cu adevărat unor nevoi reale”, afirmă Robert Agarici, Project Manager F&B Business Accelerator.
Cei mai apreciați profesioniști HoReCa, mentori în F&B Business Accelerator
F&B Business Accelerator va continua printr-un program intensiv de șase săptămâni cu workshopuri online, de grup, precum și întâlniri de mentorat 1 to 1. Antreprenorii acceptați în program vor avea ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai apreciați profesioniști HoReCa.
Așadar, printre mentorii F&B Business Accelerator se numără și Radu Savopol, fondator 5 to go, desemnat „Cel mai bun antreprenor HoReCa din România” în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, precum și Alex Petricean, desemnat „Cel mai bun chef”.
Totodată, din echipa de traineri și mentori ai programului mai fac parte: Iulian Cîrciumaru, cofondator V7 Capital, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Daniel Donici, fondator Artesana, Albert Davidoglu, CEO Macromex, Răzvan-Gheorghiu Testa, Partener Fondator Țuca Zbârcea & Asociații sau Florian Bucă, CEO FreyaPOS.
La finalul programului de accelerare, antreprenorii vor participa la un Pitch de finanțare, prezentându-și startup-ul în fața mai multor fonduri de investiții și investitori de tip angel. Totodată, aceștia vor intra în comunitatea de alumni a F&B Business Accelerator, având acces preferențial la evenimentele organizate de Hospitality Culture Institute.
Despre Hospitality Culture Institute
Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și manageri. Misiunea Institutului este de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărțăși know-how și soluții aplicate.
Cele mai importante proiecte ale Hospitality Culture Institute sunt F&B Business Accelerator, Romanian Hospitality Awards, National Food Service Research, Urbea Food Fest și Intimate Roundtable Conversations.