Horațiu Mălăele, mai sprinten ca niciodată! Ce poate să facă actorul la 69 de ani? Este de invidiat

Horațiu Mălăele a fost surprins în plin antrenament, îmbrăcat în pantaloni scurți, o jachetă și pantofi sport, conform celor scrise de wowbiz.ro

Având în vedere vârsta îndrăgitului actor, este de laudat faptul că acesta este sprinten și mânuiește racheta precum un profesionist. Amintim că acesta a spus de mai multe ori că nu poate trăi fără sport iar tenisul nu este doar un sport sau o pasiune, ci un mod de viață pentru el.

„M-am izbit întâmplător de tenis și a fost o izbitură atât de fatală încât am devenit una și mi-e greu să mă mai despart. Nu e un hobby, e un mod de a exista și un mod de a mă exprima. Joc tenis aproape în fiecare zi. Sunt dependent de sport. Adică a nu face sport, a nu mă mișca, în cadrul acestor două-trei ore de tenis, pe care îl fac zilnic, pentru mine e o mare frustrare”, a povestit anterior Horațiu Mălăele.

Ce a vrut să facă marele actor?

Când avea 37 de ani, renumitul actor se gândea să înceapă totul de la capăt, într-o țară străină. Se întâmpla în vara lui 1989, pe vremea regimului comunist iar Horațiu Mălăele trecea printr-un perioadă foarte dificilă.

„A fost doar un gând, născut într-o situație grea. Am simțit doar că nu se mai putea. Nu am apucat să-l dezvolt. Și nici să-l pun în practică…nu pot ști cum mi s-ar fi schimbat viața!”, a declarat Horațiu Mălăele pentru impact.ro

Amintim că Horațiu Mălăele a povestit anterior cât de mult s-a chinuit familia lui când era copil.

„Copii fiind, eram inconștienți, dar, după aceea, când ne-am mai deșteptat și am început să punem urechea la spusele părinților, am aflat că, de fapt, copilăria noastră a locuit într-o cruntă sărăcie. Mai târziu, ne-am îngrozit de-a binelea, pentru că, la venirea comuniștilor, cele două familii – a tatălui și a mamei – erau considerate chiabure. Deci niște oameni avuți.

Dar cum, nu înțeleg, pentru că eu am copilărit în casele lor, iar acestea erau niște case dărăpănate, cu pământ pe jos. Comuniștii nu s-au sfiit totuși să le ia casele, vitele și tot ce aveau. Dar ei au fost atât de mândri, că nu au vrut să lucreze la colectiv pe pămîntul lor. Să-i obligi să muncească pe propriul pământ furat era o aiureală, semăna a blestem, o formă de cinism fără seamăn.

Și atunci, moșul meu din partea tatălui nu a mai muncit deloc, iar celălalt, din partea mamei, mergea pe jos 11 kilometri în fiecare zi, undeva la Motru, să fie paznic de noapte la un garaj”, a povestit actorul, într-un interviu pentru VIVA!.