Nikon D3S, primul aparat foto DSLR din lume care permite fotografilor să surprindă  mai mult decât pot vedea cu proprii ochi, a fost lansat în ţara noastră, însă acesta va fi disponibil din noiembrie, conform SKIN, unic importator Nikon.

Nikon D3S dispune de un senzor de imagine de 12,1 megapixeli efectivi complet reproiectat. Distanţa mare între pixeli, cu structura internă complet modificată, permite aparatului foto să realizeze imagini în condiţii de iluminare considerate înainte ca fiind imposibile. Intervalul ISO de şapte stopuri de la 200 la 12.800 permite realizarea imaginilor şi filmelor în condiţii de iluminare ambientală foarte scăzută, cu nevoi minime de procesare, pentru a asigura claritate şi detalii, esenţiale pentru fotografia de natură, ştiri sau sport.

Senzorul aparatului foto este atât de sensibil încât poate captura subiecţi care sunt practic invizibili pentru ochiul liber şi asigură imagini remarcabile fără zgomot şi gata de imprimare. Capacitatea incredibilă a lui D3S de fotografiere în condiţii de iluminare scăzută e dovedită şi de faptul că este primul aparat foto care oferă nu mai puţin de trei niveluri suplimentare de creştere a ISO, până la Hi-3, (echivalent ISO pentru valoarea de 102.400).

Nikon D3S permite captura de filme în format HD (720p/ 24fps), exploatând efectele creative ale câmpului de profunzime oferit de senzorul FX şi beneficiile obiectivelor NIKKOR. Noul Nikon D3S va fi disponibil, în România, începând cu luna noiembrie.

SURSA: SKIN