Prestigioasa echipa de fotbal britanica a semnat un contract cu un baiat de noua ani dupa ce a urmarit un filmulet cu acesta care se bucura de un succes imens pe site-ul YouTube, informeaza Yahoo News. Rhain Davis, un baiat nascut in Anglia dar care locuieste in Australia, a fost numit de presa “urmatorul Wayne Rooney”, dupa atacantul echipei Manchester United.

Oficialii echipei britanice au confirmat contractul cu baiatul de noua ani, dar au incercat sa reduce agitatia creata in jurul acestuia declarand ca Rhain Davis face parte din cei 40 de tineri selectati anual de Manchester United. Clubul va decide in fiecare an daca ii va reinoi contractul sau daca il va trimite acasa. 

Ceea ce a fost neobisnuit in cazul selectiei lui Davis a fost faptul ca aceasta s-a facut pe baza unui clip video trimis de bunicul sau, ceea ca ar putea motiva si alti tineri jucatori sa faca la fel, oficialii echipi declarand ca sunt pregatiti sa primeasca cat mai multe DVD-uri. 

Filmuletul care i-a adus celebritatea lui Davis a fost filmat la un turneu desfasurat in Australia, are patru minute, si a fost urmarit deja de peste 800.000 de vizitatori ai site-ului.

 

Sursa: Yahoo News