În perioada 25 noiembrie – 02 decembrie, Apple anunţă zilele porţilor deschise la sediul MarketOnline din Sos. Mihai Bravu 191. Aici, vizitatorii vor putea lua contact cu lumea Apple, vor avea posibilitatea să testeze, să exploreze funcţiile şi performanţele acestora, să obţină informaţii şi consiliere în alegerea produsului Apple mult dorit.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, 25 noiembrie – 02 decembrie MarketOnline împreună cu Apple invită amatorii de tehnologii rafinate să se bucure de performanţele produselor Apple. Specialiştii magazinului MarketOnline îşi aşteaptă vizitatorii cu cea mai nouă generaţie de produse: iMac, MakBook, ipod!
Fiind gazda acestui eveniment, MarketOnline va pune la dispoziţia tuturor invitaţilor un sistem iMac de 24 inch Core2 Duo 2.66GHz, 640GB,  4096MB, un MacBook White Core2 Duo 2.13Ghz şi noua generaţie de ipod-uri – nano, touch, shuffle.

„Cu toţii ştim că Apple arată fenomenal şi se comportă incredibil. Nu mai este de mult un secret faptul că produsele Apple întrec aşteptările celor mai pretenţioşi clienţi. Însă ne dorim să vă convingeţi cu toţii de acest lucru, aşa că vă invităm la sediul MarketOnline din Şoseaua Mihai Bravu nr. 191 sa luaţi contact cu lumea Apple” , declara Ana Mihailescu, Marketing Manager al magazinului MarketOnline.

Chiar dacă este pentru prima dată când interacţionezi cu un produs Apple, sau chiar dacă eşti un utilizator experimentat, poţi profita de această ocazie pentru a-ţi creşte propriile cunoşiinte sau pentru a face o comparaţie între sisteme PC şi tehnologia oferită de Apple.