Apple a anuntat astazi ca anul acesta este ultimul an in care compania va participa la expozitia Macworld Expo. Aceasta se va desfasura in cadrul centrului expozitional Moscone din San Francisco intre 5 si 9 ianuarie 2009.

Philip Schiller, senior vice presedinte al Apple, va prezenta discursul de inaugurare expozitiei si conferintei Macworld de anul acesta si va reprezenta ultima aparitie Apple la acest eveniment.

Apple si-a restrans gradual participarea la expozitiile din ultimii ani, incluzand NAB, Macworld New York, Macworld Tokio si Apple Expo din Paris. Apple are la dispozitie un numar tot mai mare de mijloace prin care sa ajunga la publicul sau si, asemeni altor companii, participarea la targuri si expozitii joaca un rol tot mai mic in acesta directie. Popularitatea in crestere a magazinelor retail Apple, vizitate de peste 3,5 milioane clienti in fiecare saptamana, si site-ul Apple.com permit companiei sa ajunga la peste o suta de milioane de clienti din intreaga lume pe cai noi si inovative.

Pe piata din Romania I.R.I.S este unicul distribuitor al produselor Apple Computer, devenind un furnizor important de hardware, software si solutii integrate.