Actionarilor companiei de asigurare reasigurare Ardaf au ales azi noul consiliu de administratie al societatii, pentru un mandat de 2 ani, format din Daniel George Tudor, Mihaela Suhane si Bogdan Vetrici-Soimu. Daniel Tudor, fostul manager si actionar majoritar al companiei de asigurari RAI, a fost numit in functia de presedinte al consiliului de administratie Ardaf dar si in functia de director general al companiei.Tot azi, actionarii Ardaf au ales societatea KPMG ca auditor financiar al societatii, pe o perioada de 1 an.

 

Pe 31 ianuarie, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a scos Ardaf din procedura de administrare speciala, in urma majorarii capitalului societatii la 162,6 de milioande de lei, peste limita minima impusa de lege. La ultima majorare de capital, actionarii au reusit sa aduca un firma aproape 30 de milioane de euro, pentur salvarea societatii de la faliment.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, actionar majoritar al Ardaf, intentioneaza sa vanda societatea in perioada urmatoare. Actiunile Ardaf sunt inca suspendate de la tranzactionare.

 

Sursa: Capital 07 Februarie 2007