Compania Asesoft Distribution a anuntat miercuri demararea unui parteneriat cu Microsoft Corporation, liderul mondial al industriei IT pentru a distribui gama de produse hardware a companiei americane.

“Contractul cu Microsoft, lider mondial in industria tehnologiei, este unul foarte important pentru noi. Prin acest parteneriat, distribuitorii nostri vor avea o oferta completa si vor reusi sa-si creasca cifra de afaceri prin vanzarea unor produse cu o calitate excelenta si un design deosebit”, spune Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

Asesoft Distribution a incheiat anul 2006 cu o cifra de 72,2 milioane de dolari, in crestere cu 51% fata de anul anterior si isi propune realizarea unei cifre de afaceri de 95 milioane de dolari in 2007. Compania de distributie IT are o baza de peste 1.000 companii active si este unul dintre cei mai importanti furnizor al retelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificata ISO 9001 si activeaza prin reteua de parteneri in tara si in Serbia.

Sursa: Capital 07 Martie 2007