Asigurarea  oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 pachete de asigurare puse la dispoziţie, în funcţie de nevoile medicale şi suma pe care pot să o aloce în scopul protejării sănătăţii. Pachetele conţin de la analize medicale de bază (ex. analize de laborator, biochimie şi hematologie), până la investigaţii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizată), precum şi reduceri substanţiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare şi intervenţii chirurgicale).
Serviciile medicale incluse în pachete sunt oferite de către clinicile şi spitalele din reţeaua Medlife – cel mai mare operator privat de servicii medicale, precum şi de către partenerii Medlife din întreaga ţară. Clienţii BCR vor avea acces la peste 160 de unităţi medicale private. Serviciile sunt disponibile oricând prin Call Center Medlife (021) 9646, număr disponibil atât pentru programări cât şi pentru alte informaţii.
Preţul unui astfel de pachet diferă în funcţie de serviciile medicale incluse gratuit şi porneşte de la 25 lei/ lună pentru pensionari sau 60 lei/ lună pentru persoane cu venituri medii. De asemenea, există şi un pachet avantajos destinat copiilor, care poate fi achiziţionat împreună cu unul dintre pachetele pentru adulţi.
Pentru oricare din pachetele achiziţionate, clienţii care încasează salariul sau pensia în contul curent BCR beneficiază de o reducere a preţului de 10%, iar pentru orice client care optează pentru plata anuală integrală o reducere suplimentară de 5%.